Logotype
OPV Online

OPV Fotostudio

OPV har en egen modern fotostudio anpassad för produktfotografering. OPV kan erbjuda packshot- fotografering, 360 graders fotografering och 360x360 produkter i 3D (PaperVision3d). OPV har medarbetare med mångårig erfarenhet av bild- efterbearbetning, retusch och bildmanipulation.

Produktfotografering

Produktfotografering av enskilda produkter är något som vi utfört åt svenska dagligvaruproducenter sedan 90-talets mitt. Slutresultatet är alltid en digital bild med urklippsbana, färg- och temperaturkorrigering. Bilderna levereras i bildstorlek för att passa high quality tryck såväl som till internet.

Produktfotografering för Space Management

OPV fotograferar produkter som skall användas till skapandet av planogram. Det färdiga bildmaterialet är anpassat till alla system inom Space Management och levereras med specialanpassade alfamasker.

Efterbearbetning & bildmontage

OPVs fotografer besitter stor kunskap i digital bildbearbetning för högupplösta bilder. En bild levererad av oss efterlever alltid de krav som är ställda av köpare och vi kan leverera bilder anpassade för många olika medier. Vi utför även avancerad fotomontage om kund till exempel önskar miljöbilder eller samlingsbilder av enskilda packshots.

3d genererade produktmodeller

OPV har mångårig erfarenhet och de senaste mjukvarorna för att hjälpa er med att framställa produkter i 3d. 3d genererade produkter framställs för att likna den riktiga produkten så mycket som möjligt och kan användas innan leverantör har fått fram en riktig produkt för fotografering.

Fotografering 360 grader

OPV har utrustat sin fotostudio med en avdelning som kan fotografera produkter i 360 grader. Dessa färgjusteras och sammanställs sedan i egenutvecklade Script via Adobe Bridge och Adobe Photoshop. Bilderna genererar sedan automatiskt en färdig Adobe Flash-film eller HTML 5 och CSS 3.

360x360 graders produkter i 3D

OPV kan erbjuda 360x360 visning av produkter i 3D med original materialet applicerat. OPV bygger varje 3D objekt i 3D-applikationer men kan givetvis också importera färdiga modeller. Sedan appliceras produktens packshot original på alla sidor och programmeras sedan med PaperVision 3D för att få en dynamisk slutprodukt. 3D produkten paketeras sedan via ett Flash Interface för att kunna publiceras via internet.

Logga in:

Glömt lösenordet?

OPV In-Store Promotion AB | Södra Hamnplan 5E | S-386 31 Färjestaden | (+46)480-49 61 00