Logotype

Produkter

OPV In-Store Promotion AB tillhandahåller produkter och tjänster främst för dagligvarubranschen.

OPV Online

OPV Online

OPV Online är en webbaserad produktdatabas med bild- och produktinformation. Det är idag den ledande samlingsplatsen för produktinformation inom svensk detaljhandel. Bilder och produktinformation som lagras används av reklambyråer, leverantörer, grossister, e-handelssystem, branschorganisationer etc.

OPV Space

OPV Space

OPV Space är en webbtjänst där grossister och leverantörer får tillgång till bild- och produktinformation för arbete med Space Management - det vill säga hur varorna ska disponeras i butiken och på hyllorna för att maximera omsättningen. Att flytta en produkt några meter eller förändra skyltningen kan öka försäljningen dramatiskt.

OPV Easy Label Creator

OPV Easy Label Creator

OPV Easy Label Creator är en tilläggstjänst till mediasystemet OPV Online. Med denna webapplikation kan alla anslutna leverantörer snabbt skapa produktrelaterat material såsom tex. etiketter, säljblad, produktkataloger, promotionmaterial etc.

OPV Storage

OPV Storage

OPV Storage är en webbaserad bild- och produktdatabas för lagring av bilder, illustrationer, presentationer, dokument, PDF:er, filmer etc. OPV Storage är ett system som ni, kunden, själv administrerar och som kan hantera alla sorters behörighetsnivåer.Systemet är dynamiskt och användare sköter själva det dagliga arbetet med uppladdning av digitalt material samt skapar sina egna katalogiseringar med unika menyträd.

OPV För Dig

OPV För Dig

Ni som kund erbjuds ett komplett sammansatt arbetssätt för er bild – och produktinformation. Vi hjälper er att nå ut till alla de som har behov att kunna ta del av produktbilder, miljöbilder, bilder för Space Management, produktblad, reklamfilmer etc. med tillhörande produktinformation.

OPV FotoStudio

OPV För Dig

OPV har en egen modern fotostudio anpassad för produktfotografering. OPV kan erbjuda packshot- fotografering, 360 graders fotografering och 360x360 produkter i 3D (PaperVision3d). OPV har medarbetare med mångårig erfarenhet av bild- efterbearbetning, retusch och bildmanipulation.

Logga in:

Glömt lösenordet?

OPV In-Store Promotion AB | Södra Hamnplan 5E | S-386 31 Färjestaden | (+46)480-49 61 00