Logotype

Referenser

Bäst beskrivna blir egentligen våra produkter och tjänster utav våra kunder som dagligen använder sig av dem. Nedan finns några kommentarer och reflektioner från några av  våra kunder.

OPV Online

Dick Due-Pedersen | Arla Foods AB

"OPV Online har förenklat vårt lanseringsförvarande för produktnyheter och möjliggjort att vi har fått en produktfakta på hela vårt sortiment på ett enkelt sätt via webben. Med OPV Online kan vi enkelt använda informationen till fler olika användningsområden."

Urban Hägglund | Arla Foods AB

”Proffsigt, enkelt och rationellt. Vi är otroligt nöjda och jag kan inte se att vi behöver något annat eller någon annan leverantör av de här tjänsterna.”


Ann-Louise Segerhag | Nordic Sugar AB

”OPVs bildbank är jättebra, ett enkelt och smidigt system som vi har använt i ett par års tid. Just enkelheten gör det smidigt för våra samarbetspartners att hitta rätt bland våra produkter i de länder vi är verksamma.I dagsläget har vi speciella länkar till bildbankena för Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland och England och vi är på gång att få samma system för Norge och Litauen. Där visas de produkter vi har irespektive land och vi känner oss väldigt trygga med OPVs system.”Yvonne Redenholt | Tulip Food Company AB

”Vi använder OPV Online och OPV Space sedan ett par år tillbaka och det är system som är väldigt enkla att använda. Det går snabbt och tillgängligheten är stor. Våra kunder kan alltid vara säkra på att det är rätt bilder i bildbanken. Dessutom är OPV:s service väldigt bra och snabb – det är aldrig några problem. När det kommer in nya produkter finns OPV alltid till hands och kan hjälpa oss att fotografera bilder. Det behövs helt enkelt inga andra system än det OPV har att erbjuda.”Johanna Dannesund | Risenta AB

”Vi använder OPV Online sedan fem, sex år tillbaka. Dessutom använder vi OPV Online även som vår bildbank på vår hemsida. Fördelarna är att det är enkelt och smidigt att ha all produktinformation och alla bilder samlade på ett ställe. Det är ett mycket tidseffektivt system som underlättar för alla parter, såväl kunder som övriga partners, t ex reklambyråer då de finner all relevant information direkt utan en massa onödiga steg.Vårt samarbete med OPV fungerar mycket bra, de är alltid snabba,enkla och flexibla!”


Här hittar du alla OPV Online kunder

OPV Space

Marie Olsson | COOP Butiker & Stormarknader AB

"OPV Space medför ett bra och enkelt sätt att uppdatera vår bilddatabas, det är smidigt och vi får uppdateringar dagligen. Kvalitéten på planogrammen har förbättrats i och med att bilderna finns vid revideringstillfället. Det är lätt att söka upp bilder, dels för att kolla om det är korrekt bild hos oss och dels för att kunna se hur produkten ser ut om man inte har fått varuprov från leverantör."

Daniel Larsson | Mars Sverige AB

"OPV Space är ett enkelt och bra system, lättnavigerat. Jag använder det mer som en bilddatabas än som en informationsbas för produkterna. Bildhanteringen har blivit smidigare och framförallt bättre kvalitet på bilderna."

OPV Easy Label Creator

Richard Jönsson | HARIBO Lakrits AB

"HARIBO har ett brett sortiment av lösviktsgodis. Sortimentet förändras ständigt med nyheter och utgående artiklar. Till samtliga sorter har vi tagit fram etiketter med innehållsdeklarationer. Vi har fram tills nu köpt färdiga etiketter från leverantör, ca 3 gånger per år. Eftersom att sortimentet är föränderligt och ändringar ibland måste göras snabbt, började vi leta efter en annan lösning. Vi har redan vår bildbank hos OPV, så därför vände vi oss till dem med förslag till lösning.
Easy Label Creator passar våra behov på ett bra sätt och fördelarna är många:
• Användarvänligt
• Tidsbesparande
• Låg kostnad
Vi har tjänat in kostnaderna för Easy Label Creator redan första året och kan rekommendera denna lösning"

Logga in:

Glömt lösenordet?

OPV In-Store Promotion AB | Södra Hamnplan 5E | S-386 31 Färjestaden | (+46)480-49 61 00